API says "". Help !!


dmf1987
Registered User
Joined: 09/01/15
Posts: 1
dmf1987
Registered User
Joined: 09/01/15
Posts: 1
09/08/2015 1:52 pm
Hi, new to the guitar and signed up here ... half way through learning on the first lesson and keep getting this message: API says "".

I cannot get any lessons to load ... my browser is upto date and using a Mac. Tried on iPad to see if my Mac and get the same ... any advice ?
# 1
1jollyjoker
Registered User
Joined: 04/14/15
Posts: 1
1jollyjoker
Registered User
Joined: 04/14/15
Posts: 1
09/08/2015 2:24 pm
Originally Posted by: dmf1987Hi, new to the guitar and signed up here ... half way through learning on the first lesson and keep getting this message: API says "".

I cannot get any lessons to load ... my browser is unto date and using a Mac. Tried on iPad to see if my Mac and get the same ... any advice ?




Same problem here. Must be an internal problem that someone should look into. Hopefully a moderator monitors these threads.
# 2
adiaz1182
Registered User
Joined: 05/18/15
Posts: 1
adiaz1182
Registered User
Joined: 05/18/15
Posts: 1
09/08/2015 2:46 pm
I'm having the same issue as well...
# 3
scottee111
Registered User
Joined: 06/08/15
Posts: 1
scottee111
Registered User
Joined: 06/08/15
Posts: 1
09/08/2015 2:55 pm
same for me getting annoying
# 4
sasuak
Registered User
Joined: 08/17/15
Posts: 1
sasuak
Registered User
Joined: 08/17/15
Posts: 1
09/08/2015 2:58 pm
Same here......
# 5
Taylorhill71
Registered User
Joined: 08/26/15
Posts: 1
Taylorhill71
Registered User
Joined: 08/26/15
Posts: 1
09/08/2015 4:48 pm
Same thing has been happening to me all morning. I've emailed, but no response.
# 6
Ben Martin
Administrator
Joined: 04/26/10
Posts: 370
Ben Martin
Administrator
Joined: 04/26/10
Posts: 370
09/08/2015 5:58 pm
Hey everyone,

We're really sorry for that. It looks like there was a bug that's now fixed, and everything should be working fine now. Just refresh your browsers. let us know if you have any more issues.

Thanks,
Ben
# 7
john of MT
Full Access
Joined: 10/08/09
Posts: 1,529
john of MT
Full Access
Joined: 10/08/09
Posts: 1,529
09/08/2015 10:10 pm
Ben -

I've always had the perception that submitting a request at the GT Help Desk is a quicker way than posts on the Forum to bring attention to problems. Will you comment on that?

Is either way better than the other? Does GT have a preference for bringing the attention of the techs to problems that effect the operation of the site?

john
"It takes a lot of devotion and work, or maybe I should say play, because if you love it, that's what it amounts to. I haven't found any shortcuts, and I've been looking for a long time."
-- Chet Atkins
# 8
Jon Broderick
Administrator
Joined: 10/31/00
Posts: 3,320
Jon Broderick
Administrator
Joined: 10/31/00
Posts: 3,320
09/08/2015 10:57 pm
Hi John,
The help desk is monitored much more frequently. So it is faster to use the help desk than to post on the forum. We prefer people use the help desk, but putting messages here works as well.

We are just glad you tell us, so we can fix things.


Jon
Jon Broderick
Guitar Tricks Instructor


www.GuitarTricks.com - Home of Online Guitar Lessons
# 9
GT Staff
Administrator
Joined: 06/29/15
Posts: 613
GT Staff
Administrator
Joined: 06/29/15
Posts: 613
09/09/2015 4:19 pm
Originally Posted by: john of MTBen -

I've always had the perception that submitting a request at the GT Help Desk is a quicker way than posts on the Forum to bring attention to problems. Will you comment on that?

Is either way better than the other? Does GT have a preference for bringing the attention of the techs to problems that effect the operation of the site?

john


HelpDesk is definitely the quicker option.
# 10
nic_at_lvlt
Registered User
Joined: 08/17/15
Posts: 7
nic_at_lvlt
Registered User
Joined: 08/17/15
Posts: 7
10/23/2015 1:50 pm
New to GT this morning. Seeing same issue. Submitted helpdesk request first then thought I'd do a search on forum.
I am using
Apple MAC El Capitan
Firefox 41.0.2
Same on Safari.

Odd thing is it seem to be intermittent. I have just been through first stage of intro lessons. When I want to access 2nd stage I get the error. I watched the I Can't Quit You Babe intro, went to access is again and hit the error.

big not fixed?

thanks
nic
Framus Panthera Studio Custom
Blackstar HT-1
MAC with Garageband
Focusrite 2i2
self confidence of a potato peeler
# 11
jeffo184
Registered User
Joined: 06/26/05
Posts: 36
jeffo184
Registered User
Joined: 06/26/05
Posts: 36
10/23/2015 4:09 pm
Still happening. Every video I click on I get that message. When I refresh, it goes away and everything works fine. It then happens again when I click on another video....annoying.
# 12
nic_at_lvlt
Registered User
Joined: 08/17/15
Posts: 7
nic_at_lvlt
Registered User
Joined: 08/17/15
Posts: 7
10/25/2015 5:13 pm
well a magical thing happened........it seems to be working now!!
Framus Panthera Studio Custom
Blackstar HT-1
MAC with Garageband
Focusrite 2i2
self confidence of a potato peeler
# 13
Guitar Tricks Admin
Full Access
Joined: 09/28/05
Posts: 3,498
Guitar Tricks Admin
Full Access
Joined: 09/28/05
Posts: 3,498
05/01/2023 9:39 pm

Hi Sailed, Is this issue still persisting? The error should have been fixed this morning. Please let us know if you are still having issues. 


If you have any questions, comments, or concerns, please contact us.
# 15

Please register with a free account to post on the forum.